Kwalitatief goede behandelingen door gespecialiseerde therapeuten op het gebied van houding en bewegen.

Bekkenfysiotherapie Spreekuur

Heeft u bekkengerelateerde klachten rondom plassen, ontlasten, seksualiteit, verzakkingsgevoel of pijnklachten, dan kunt zich aanmelden voor een afspraak om uw klachten door Linda van Bemmelen-Pothuizen, Master Bekkenfysiotherapeute, te laten beoordelen. Dit zal bestaan uit een screening (indien u zonder verwijzing van een arts komt), een intake (indien u zonder/ met verwijzing komt) en een onderzoek. Hieruit volgt een advies m.b.t. uw klachten.

Het kan zijn dat het advies voldoende is om u verder op weg te helpen de regie over u functioneren terug te krijgen. Indien het advies een behandeltraject is m.b.t. bekkenfysiotherapie, dan zullen deze behandelingen plaatsvinden in de praktijkruimte van Fysiotherapie Amstelhoek. Indien geen bekkenfysiotherapie geïndiceerd is, maar wel een fysiotherapeutische ondersteuning van uw klachten wenselijk is, dan kunt een behandeltraject bij Fysiotherapie Nieuwveen volgen. Fysiotherapie Amstelhoek heeft 2 locaties; de ene bevindt zich in het Gezondheidscentrum De Waterlinie, Koningin Maximalaan 30F, 1421 LC in Uithoorn, op 9,7 km afstand van Fysiotherapie Nieuwveen. De ander is gelegen aan de Van Dijklaan 6, 1427 AE in de Amstelhoek, op slechts 8,3 km afstand van Fysiotherapie Nieuwveen.

Bent u geïnteresseerd? Het spreekuur zal plaatsvinden op de dinsdagmiddag vanaf 14:00 uur en is alleen op afspraak mogelijk. U kunt zich aanmelden bij Fysiotherapie Nieuwveen, /Teylersplein 4, 2441 LE Nieuwveen, 0172-538783/ info@fysiotherapienieuwveen.nl.

Vandaag geopend van 08:00 tot 21:30